Sportlaan 14
4131 NN Vianen

Contact

Stichting Mijn Aansluiting
Sportlaan 14
4131NN  Vianen

pp

Hoe kunnen wij u helpen?

Wanneer u nutsvoorzieningen wilt aanvragen:

Waar kan ik nutsvoorzieningen aanvragen?

Het aansluiten of wijzigen van al uw nutsvoorzieningen regelt u eenvoudig via mijnaansluiting.nl.

Kan ik hulp krijgen bij het doen van mijn aanvraag?

Mijn Aansluiting helpt u graag bij het doen van uw aanvraag. U hebt dus geen intermediair nodig. Er zijn partijen die beloven dat u via hen sneller of goedkoper een aansluiting heeft. Deze partijen doen uw aanvraag ook via de website van Mijn Aansluiting. Zij krijgen geen voorrang en ook de kosten van de netbeheerder zijn gelijk. U betaalt hen dus enkel een toeslag voor het invullen van uw aanvraag. Mocht u hulp nodig hebben bij uw aanvraag, bel dan met de helpdesk van Mijn Aansluiting. We helpen u graag.

Wij beantwoorden je mail zo snel mogelijk.

Ik wil meer weten over de Prefab meterkast.

Sinds januari 2022 zijn enkel Kiwa-gecertificeerde prefab meterkasten toegestaan (Kiwa BRL K22007). Het certificaat waarborgt dat iedere prefab meterkast aan de eisen voldoet. Dit maakt het schouwen voorafgaand aan de aansluiting veel eenvoudiger en sneller en beperkt de afkeur tot een minimum. Lees hier meer over de Prefab-meterkast. 

Ik heb feedback over het aanvraagproces.

Feedback over uw aanvraag kunt u delen via de feedback-knop rechtsboven op mijnaansluiting.nl. Alvast bedankt daarvoor. Met uw waardevolle feedback kan Mijn Aansluiting steeds verder optimaliseren.

Wanneer u werkzaam bent in de aansluitketen:

Ik ga graag in gesprek met Mijn Aansluiting.

Voor meer informatie over de stichting en nieuwe samenwerkingen stuurt u een mail naar secretariaat@mijnaansluiting.org.

Ik wil me inschrijven voor de nieuwsbrief.

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Mijn Aansluiting. Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.

Ik wil de demo's bijwonen.

Mail secretariaat@mijnaansluiting.org en ontvang de links naar de tweemaandelijkse demo’s in uw agenda.