Online tool voor de juiste renovatie-keuze

onlinetool

Woningen die aardgasvrij worden gemaakt, moeten op een andere manier verwarmd worden. Dit heeft effect op de inrichting van de bestaande meterkast, waarbij een aardgasaansluiting vervangen wordt door bijvoorbeeld een warmtewisselaar. Mijn Aansluiting werkt aan verschillende projecten om deze verduurzaming te faciliteren. We onderzoeken bijvoorbeeld de mogelijkheid voor een tool die partijen helpt om de juiste renovatie-keuze te maken. Door deze zogenaamde ‘keuzehulp’ kan de aanpassing sneller worden afgehandeld. Ben je werkzaam bij een netwerkbedrijf of woningcoöperatie en heb je ervaringen te delen? Help ons dan met het verzamelen van praktijkervaring en neem contact met ons op via secretariaat@mijnaansluiting.org. #mijnaansluiting #keuzehulp #onlinetool