1000e prefab meterkast

1000prefabmeterkasten

Bij de ontwikkeling van innovaties hoort testen, optimaliseren en doorzetten, net zolang tot het klopt. Ook bij de prefab meterkast is er – sinds het eerste prototype jaren geleden – hard gewerkt en veel geleerd uit de vele pilots. Inmiddels zijn de landelijke richtlijnen en het verplichte Kiwa-keurmerk een feit, en is de duizendste prefab meterkast geplaatst. Daar staan we vandaag graag even bij stil. Met een gouden versie van de prefab meterkast, een kopje koffie en 0%-bubbels op de bouwplaats in Delft, toasten verschillende partijen op dit mooie resultaat. Het is door de gezamenlijke inzet van netbeheerders, aannemers, combi’s, leveranciers, Bouwend Nederland en stichting Mijn Aansluiting, dat we vandaag deze mooie mijlpaal kunnen vieren. Wij kijken uit naar een verdere verbreding van de inzet van de prefab meterkast, en blijven ons inzetten voor meer versnelling in het aansluitproces! Lees meer over de voordelen van de prefab meterkast op https://lnkd.in/ebU4hCVm. Kiwa Koninklijke Bouwend Nederland #samensterker #versnellers #innovatie